Ζαχαρώδη προϊόντα

ΠΩΛΗΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ειδικές συνεργασίες

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ EAE

Η Αθανασίου Α.Ε., που ξεκίνησε ως πρατήριο τσιγάρων στην Αθήνα το 1928, είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας στον χώρο των εισαγωγών, αποθήκευσης, εμπορίας και διανομής καπνικών προϊόντων και ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών, αλλά και αποκλειστικός αντιπρόσωπος πολυάριθμων εταιρειών.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

TOTTIS – BINGO ΑE

Ο αμιγώς ελληνικός όμιλος TOTTIS-BINGO, στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας του οποίου περιλαμβάνονται οι γκοφρέτες Serenata, Amaretti, Koukouroukou, τα σνακ Tottis και τα κρουασάν Champion, πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

HELL ENERGY DRINK

Η Hell Energy είναι δημοφιλής μάρκα ενεργειακού ποτού που διανέμεται κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία. Η Hell Energy Ltd ιδρύθηκε στην Ουγγαρία τον Απρίλιο του 2006 ως ιδιωτική εταιρεία. 

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

PERFETTI VAN MELLE

H PERFETTI VAN MELLE είναι μια ιδιωτική πολυεθνική εταιρεία η οποία παράγει και διανέμει τσίχλες και ζαχαρώδη προϊόντα σε πάνω από 130 χώρες παγκοσμίως. Η συγχώνευση μεταξύ της Perfetti S.p.A και της Van Melle N.V. πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Μάρτιο του 2001 και οι δύο εταιρείες συγχωνεύονται σε ένα group.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

MEDITERRA ΑΕ

Η MEDITERRA είναι θυγατρική εταιρεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και από την ίδρυση της το 2002 αποτελεί το σημαντικότερο μηχανισμό προβολής και marketing της Χιώτικης Μαστίχας. Στα πλαίσια του ρόλου της η εταιρεία αναπτύσσει συνδυασμένες δραστηριότητες λιανικής και χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παραγωγικές δραστηριότητας στην έδρα της στη Χίο.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε ιδρύθηκε το 1987 και είναι μια ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής που δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα των σχολικών, των παιδικών παιχνιδιών, στα είδη γραφής ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καθώς και σε προϊόντα License .

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ ΑΕ

Η Foodrinco (ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε.) διαθέτει πανελλαδικά και σε όλα τα κανάλια διανομής καταναλωτικά προϊόντα, αλκοολούχα ποτά (κρασιά, μπίρα και αποστάγματα) καθώς και μη αλκοολούχα ποτά (ενεργειακά, βιταμινούχα, χυμούς, icetea). Επίσης, πανελλαδικά διαθέτει προϊόντα και συστήματα καφέ και χυμών για επαγγελματικούς χώρους.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

“Αξία σε κάθε συνεργασία”