Ζαχαρώδη προϊόντα

ΠΩΛΗΣΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΙΟΝ

Η ΙΟΝ ιδρύθηκε το 1930 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία σοκολατοειδών και ζαχαρωδών προϊόντων, αλλά και πρότυπο επικοινωνίας, οργάνωσης και κοινωνικής προσφοράς.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

MARS

Η αμερικάνικη πολυεθνική Mars με την πολυετή ιστορία ξεκίνησε ως σοκολατοποιία και εξελίχθηκε σε εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής ζαχαρωδών, τροφίμων, τσιχλών και τροφών για κατοικίδια.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

BINGO Α.Ε.Β.Ε.

Ο αμιγώς ελληνικός όμιλος TOTTIS-BINGO, στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας του οποίου περιλαμβάνονται οι γκοφρέτες Serenata, Amaretti, Koukouroukou, τα σνακ Tottis και τα κρουασάν Champion, πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ATLANTA Α.Ε.

Η εταιρεία Atlanta ιδρύθηκε το 1965 και σήμερα εκπροσωπεί και διανέμει στην ελληνική αγορά εξαιρετικά δημοφιλή προϊόντα, όπως τα δημητριακά Kellogg’s, τα Pringles, το τσάι Twinings, τα μπαχαρικά McCormick, τους χυμούς λαχανικών V8, τους αφρώδεις οίνους Henkell και πολλά ακόμα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΔΕΡΜΙΣΗΣ

Η μπισκοτοποιία Δερμίσης ιδρύθηκε το 1881 στη Θεσσαλία. Τα προϊόντα της παράγονται επί καθημερινής βάσεως, υπό αυστηρές συνθήκες υγιεινής και σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

FRESH SNACK

Η εταιρεία Fresh Snack ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης και διανομής προϊόντων σνακ, στα οποία περιλαμβάνονται έτοιμα σάντουιτς, γλυκά σε μορφή τάρτας και κρουασάν.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.

Η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε., με έδρα στο Κιλκίς, παράγει μεταξύ άλλων βουτήματα, κουλούρια, κριτσίνια και γλυκά, συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Κύπρος, καθώς και στα Βαλκάνια.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Η εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται από το 1954 στον κλάδο των εισαγωγών και διανομής προϊόντων υγείας, φροντίδας και ομορφιάς, όπως οι ταμπλέτες, τα σπρέι και τα φιδάκια Spira, τα σαπούνια Αρκάδι, τα αρωματικά προϊόντα Arista και πολλά ακόμα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ

Η ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας Α.Ε. – Agrino ιδρύθηκε το 1955 στο Αγρίνιο. Σήμερα έχει ηγετική θέση στον κλάδο του ρυζιού και εξάγει τα προϊόντα της στις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τα Βαλκάνια, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Ν. Αφρική.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ACTUS Α.Ε.

Η Actus Α.Ε. είναι μια εταιρεία εμπορίας προϊόντων απολύμανσης, όπως υγρό στιγμιαίας απολύμανσης χεριών και βαμβακερά μαντηλάκια αλκοόλης, και ιδρύθηκε το 2012 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

AUTOFIX Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία Autofix Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής συγκολλητικών και στεγανωτικών υλών, όπως κόλλες στιγμής, στυλόκολλες, διορθωτικά υγρά, διορθωταινίες, ταινιόκολλες, διαφανείς ταινίες κ.ά., με τα πασίγνωστα εμπορικά σήματα LOGO και Good και έχει έδρα στην Αργυρούπολη Αττικής.

“Αξία σε κάθε συνεργασία”