Ζαχαρώδη προϊόντα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΙΟΝ

Η ΙΟΝ ιδρύθηκε το 1930 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία σοκολατοειδών και ζαχαρωδών προϊόντων, αλλά και πρότυπο επικοινωνίας, οργάνωσης και κοινωνικής προσφοράς.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

NESTLE

Η Nestlé είναι πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, που ιδρύθηκε και εδρεύει στο Βεβέ της Ελβετίας. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς απασχολεί 265.000 άτομα παγκοσμίως και διαθέτει 481 εργοστάσια σε 87 χώρες και τις πέντε ηπείρους.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής Ευάγγελος Ι. Παπαδόπουλος είναι ελληνική ανώνυμη εταιρεία τροφίμων που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1922 από την οικογένεια Παπαδοπούλου. Είναι ευρύτερα γνωστή για τα μπισκότα της, αλλά και για τα είδη διατροφής της.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ATLANTA ΑΕ

Η ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΕ αντιπροσωπεύει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα κορυφαίων εγχώριων και διεθνών εταιρειών στην ελληνική αγορά, από το 1965. Πάγια φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η ποιοτική επιλογή προϊόντων, η μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

JANNEC SA

Η Jannec SA ιδρύθηκε το 2003 από τους Γιάννη και Νεκτάριο Κατσίπη. Η ιστορία της όμως ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, καθώς η σημερινή Jannec αποτελεί συνέχεια της, μικρής τότε, οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε ο Μιχάλης Κατσίπης το 1972. Με το πέρασμα των χρόνων, η οικογενειακή επιχείρηση μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής, προώθησης και διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο Jannis, ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα. Μένοντας πιστοί στην παραδοσιακή τέχνη παραγωγής αυτού του ιδιαίτερου γλυκίσματος, οι έμπειροι τεχνίτες μας από την πρώτη μέρα παρασκευάζουν τα παστέλια με πολλή φροντίδα και αγάπη.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

AUTOFIX ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Autofix Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής συγκολλητικών και στεγανωτικών υλών, όπως κόλλες στιγμής, στυλόκολλες, διορθωτικά υγρά, διορθωταινίες, ταινιόκολλες, διαφανείς ταινίες κ.ά., με τα πασίγνωστα εμπορικά σήματα LOGO και Good και έχει έδρα στην Αργυρούπολη Αττικής.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

PREMIUM BRANDS IKE

Κατά τη διάρκεια του 2010, οι ιθύνοντες της Premium Brands οραματίστηκαν τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα φέρει καινοτομία και θα δώσει γεύση και χρώμα στις μικρές καθημερινές απολαύσεις και συνήθειες μας. Στη συνέχεια, ακολουθώντας το όραμά αυτό, κατόρθωσαν να εμπλουτίσουν την ποικιλία των προϊόντων, με premium, μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία σήμερα προσφέρουμε σε όλους τους Έλληνες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

“Αξία σε κάθε συνεργασία”