Μακροχρόνιες συνεργασίες

ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ & ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

J. T. International

Η JT Group αποτελεί κορυφαία εταιρεία προϊόντων καπνού, με επιχειρηματική δραστηριότητα σε περισσότερες από 70 χώρες. Οι διεθνώς αναγνωρισμένες ετικέτες της, που περιλαμβάνουν τα Camel, Winston, Silk Cut και πολλά ακόμα, πωλούνται σε περισσότερες από 120 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Αθανασίου Α.Ε.

Η Αθανασίου Α.Ε., που ξεκίνησε ως πρατήριο τσιγάρων στην Αθήνα το 1928, είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας στον χώρο των εισαγωγών, αποθήκευσης, εμπορίας και διανομής καπνικών προϊόντων και ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών, αλλά και αποκλειστικός αντιπρόσωπος πολυάριθμων εταιρειών.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Imperial Tobacco

Η Imperial Tobacco είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων καπνού στον κόσμο, με διάσημες ετικέτες και προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

British American Tobacco

Η British American Tobacco είναι μια διεθνώς εδραιωμένη και πρωτοπόρος εταιρεία προϊόντων καπνού, με πωλήσεις της τάξης των 676 δισεκατομμυρίων τσιγάρων το 2013 σε περισσότερες από 200 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Καρέλια Α.Ε.

H Καρέλια Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία, αλλά και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας τσιγάρων στην Ελλάδα. Τα προϊόντα της εταιρείας, που ιδρύθηκε το 1888, πωλούνται αυτή τη στιγμή σε περισσότερες από 65 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Phoenicia T.A.A. Cyprus Ltd

Η Phoenicia Fereos, με έδρα στη Λεμεσό, ιδρύθηκε το 1999 και το 2005 έγινε ο μεγαλύτερος διανομέας κουβανέζικων πούρων στον κόσμο, σε περισσότερες από 56 χώρες στην Ευρώπη, την Αφρική, τον Αραβικό Κόλπο και τη Μέση Ανατολή.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Connoiseur

Η Connoiseur Hellas, με έδρα στην Αθήνα, είναι από τις πιο γνωστές εισαγωγικές εταιρείες καπνού και καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Balli

Η εταιρεία Balli, που ιδρύθηκε το 1965 και έχει έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών και εμπορίας αξεσουάρ και ειδών καπνιστού. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος όλων των κουβανέζικων βιομηχανοποιημένων πούρων, των πούρων Toscano και Altadis, αλλά και πολλών διεθνών οίκων καπνικών ειδών.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Grekotabak

Η εταιρεία Grekotabak δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών και εμπορίας καπνικών προϊόντων και έχει έδρα στην Αθήνα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Δρίτσας Α.Ε.

Η εταιρεία Δρίτσας ιδρύθηκε το 1949 και δραστηριοποιείτο στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών καπνιστού. Ωστόσο, 20 χρόνια αργότερα επεκτάθηκε και στη δημιουργία και παραγωγή των προϊόντων Evans, που σήμερα εξάγονται σε 11 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

“Αξία σε κάθε συνεργασία”