Μακροχρόνιες συνεργασίες

ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ & ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

J. T. INTERNATIONAL

H J.T.I. αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη εταιρεία καπνικών προϊόντων και τη μοναδική διεθνής εταιρεία παραγωγής συμβατικών προϊόντων καπνού στην Ελλάδα. Μάλιστα, το 2023 αναγνωρίστηκαν για 2η συνεχή χρονιά #1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute το οποίο συγκαταλέγει τη JTI σταθερά για 10η χρονιά στους Κορυφαίους Εργοδότες της χώρας.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ

Η Καρέλια, ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί, σήμερα, τη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία και πρώτο εξαγωγέα τσιγάρων της Ελλάδας. Φημίζεται για την ποιότητα και την καινοτομία της, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο.

Με 130 έτη εμπειρία, γνωρίζει πως να δημιουργεί εξαιρετικά χαρμάνια καπνού, τα οποία ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές, παρουσιάζοντας τα σε κομψή και ποιοτική συσκευασία.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

IMPERIAL BRANDS HELLAS

Η Imperial Brands Hellas είναι μέλος του Ομίλου της Imperial Brands, μιας δυναμικής, Διεθνούς Εταιρείας Καταναλωτικών Προϊόντων, με παρουσία σε 120 αγορές και 27.500 εργαζόμενους, που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της αναγνωρισμένες μάρκες όπως τα Davidoff, JPS, West, Gauloises, Slim Line, Golden Virginia, Drum, Van Nelle, Rizla και το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο myblu, ένα προϊόν Νέας Γενιάς που κυκλοφόρησε πριν από ενάμιση χρόνο με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

BRITISH AMERICAN TOBACCO

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν τις Νέες Κατηγορίες του Ομίλου, το προϊόν θέρμανσης καπνού glo™ και το προϊόν ατμίσματος Vuse , καθώς και μερικές από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσιγάρων όπως τα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Rothmans και Dunhill, καθώς και τις μάρκες καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ATHANASSIOU SA

Η εταιρία ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΑΕ ξεκίνησε ως πρατήριο τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας, το 1928 με την επωνυμία Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Η μετέπειτα πορεία της ήταν καθοριστική για να αναπτυχθεί και να καταξιωθεί στον χώρο των καπνικών προϊόντων.

Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στην άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις τόσο των εταιριών που αντιπροσωπεύει, όσο και στις αλλαγές και τάσεις της αγοράς.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

PHOENICIA FEREOS HELLAS

H Phoenicia Fereos Hellas S.A. (PFH S.A.) δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων από το 2007. Εισάγει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα καπνού με έμφαση στα χειροποίητα πούρα.

Αποτελεί τον αποκλειστικό και επίσημο διανομέα των Κουβανέζικων πούρων της Habanos που θεωρούνται από τους απανταχού cigar afficionados ό,τι πιο εκλεκτό στον κόσμο των πούρων.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

CONNOISSEUR

Η Connoiseur Hellas, με έδρα στην Αθήνα, είναι από τις πιο γνωστές εισαγωγικές εταιρείες καπνού και καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΜΠΑΛΛΗ ΑΕ

Η εταιρεία Balli, που ιδρύθηκε το 1965 και έχει έδρα στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών και εμπορίας αξεσουάρ και ειδών καπνιστού. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος όλων των κουβανέζικων βιομηχανοποιημένων πούρων, των πούρων Toscano και Altadis, αλλά και πολλών διεθνών οίκων καπνικών ειδών.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

GREKOTABAK

Η εταιρεία Grekotabak δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών και εμπορίας καπνικών προϊόντων και έχει έδρα στην Αθήνα.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

ΔΡΙΤΣΑΣ ΑΕ

Η εταιρεία Δρίτσας ιδρύθηκε το 1949 και δραστηριοποιείτο στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών καπνιστού. Ωστόσο, 20 χρόνια αργότερα επεκτάθηκε και στη δημιουργία και παραγωγή των προϊόντων Evans, που σήμερα εξάγονται σε 11 χώρες.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα

“Αξία σε κάθε συνεργασία”