Διανομή Παγωτού

Μέσω των πιο διαχρονικών προμηθευτών...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΓΩΤΟΥ

ΕΒΓΑ 1algida-vector-logo187-1878411_jerry-clipart-eps-dxf-ben-and-jerrys-ice

 

Η συμφωνία συνεργασίας μας τον Δεκέμβρη του 2017 με την εταιρεία Unilever,άνοιξε μια νέα σελίδα στην ιστορία κ’ την παραδοσιακή ροή λειτουργίας των εγκαταστάσεων μας.Η νέα καθημερινότητα για εμάς αφορούσε διανομή των κορυφαίων brand names παγωτών όπως ΕΒΓΑ-ALGIDA-BEN & JERRY.Η Unilever είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο. Παράγει και διαθέτει περίπου 400 εμπορικά σήματα σε περισσότερες από 190 χώρες.Εκτός όμως,από τα απλά νούμερα,ο νέος συνεργάτης μας έχει και τις ανάλογες διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια,και πιο συγκεκριμένα τη χρονιά εκκίνησης της συνεργασίας μας ήταν στο Νο.1 για τον δείκτη αειφορίας του Dow Jones το 2017 στην κατηγορία «Προσωπικά προϊόντα»,κ’ επίσης Νο.1 στην ετήσια έρευνα που διεξήγαγε η Globescan/SustainAbility το 2017 για τους Παγκόσμιους Εταιρικούς Ηγέτες σε θέματα Αειφορίας.Στην Ελλάδα, ο όμιλος Unilever, δραστηριοποιείται στους τομείς των τροφίμων, οικιακής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής με την επωνυμία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε. 

 

Η Unilever, παγκόσμιος ηγέτης στο παγωτό, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με την επωνυμία Algida από το 1982. Η Algida λανσάρισε καινοτόμα και πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα προϊόντα που καθιερώθηκαν πολύ γρήγορα και δημιούργησαν τάσεις σε όλη την αγορά του παγωτού. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται οι δημοφιλείς μάρκες Magic, Cornetto, Carte D’ Or, Solero και Vienetta.

 

Από το 1934 μέχρι σήμερα, η ΕΒΓΑ, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, καινοτομεί και πρωτοπορεί διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, κάτω από τις επιτυχημένες μάρκες παγωτών όπως Status, Scandal, 4Χ4, Karabola, Cream House και Variete. Το 1936 ήταν η πρώτη εταιρία που παρήγαγε επώνυμο παγωτό στην ελληνική αγορά. Η παραγωγή των παγωτών της γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της στην Ιερά Οδό (Βοτανικός).

 

Από ένα ανακαινισμένο βενζινάδικο στο Burlington της Πολιτείας του Vermont, μέχρι κάποια μακρινά μέρη που μερικές φορές δεν μπορούμε καν να προφέρουμε το όνομά τους, το ταξίδι ξεκίνησε το 1978, όταν 2 τύποι έφτιαξαν μια εταιρεία τόσο θρυλική, όσο και το παγωτό τους, που προκαλεί ευφορία.Κι αυτή είναι μια σύντομη ανασκόπηση της δημιουργίας των Ben & Jerry

 

“Αξία σε κάθε συνεργασία”